Pinkki taika

Alek Száhala: Pink magic

Jatketaan eilisen väriteemalla, mutta astutaan monellakin tavalla pari askelta ylös.

Olin väliaikaisesti unohtanut Alek Száhalan Pink magicin. Kuinka saatoinkaan? Hävettää. Blogia varten biisilistaa kasatessa Alek Száhalan mukanaolo on ollut koko ajan itsestäänselvyys. Biisin valinta tuotti kuitenkin päänvaivaa, kunnes eilen muistin Pink Magicin. Siihen loppui kappalevalinnanvaikeus. Száhalaa saattaa tosin päätyä listalle enemmänkin.

Száhala on tuttu ajoilta, jolloin olin enemmänkin kallellaan nopeamman ja rankemman konemusan puoleen. Isona nimenä tuohon aikaan oli Finrg-levy-yhtiö, jonka puitteissa Száhalan tuotoksiakin on julkaistu. Sittemmin Finrg on siirtynyt ilmaisjakeluun, ja biisejä voi kuunnella ja ladata Soundcloudista.

Pink magic on jumalainen 8-minuuttinen, joka lennättää jonnekin taivaan ja ekstaasin välimaastoon ja aiheuttaa tuhat pienta mikro-orgasmia. Ainakin minulle. Nopea tempo, kirkkaat synatiluttelut, ilmavat melodiat ja jauhava basso. Ei siihen muuta tarvita. Biisissä ei huonoa kohtaa ole, mutta kaiken kruunaa se raastava synasaundi, joka rynnii päälle kuin se kuuluisa raivo härkä siinä vajaan neljän minuutin kohdalla.

En jaksa hehkuttaa enempää, kuuntele itse – ja ole todennäköisesti eri mieltä.

Kommentit