Sykloni

Carbon Based: Cyclone

Valitettavasti tätä ei Spotifysta löydy. Pyrkimys on ollut laittaa aina sekä Youtube- että Spotify-kuuntelu, mutta tästä biisistä olisin kirjoittanut, vaikka ei olisi löytynyt kuunneltavaksi mistään.

Carbon Based on yksi suomalaisen rankemman konemusiikin, freeformin, hard nrg:n, mitä näitä nyt on, tunnetuimpia nimiä. Eikä syyttä. Carbon Based on ollut vahvasti muovaamassa jopa omaksi alagenreksi luokiteltua FINRG:tä, joka myös levy-yhtiönä tunnettiin. Tai tunnetaan… En oikein ole perillä nykyisestä kuviosta. Ilmaiseksi tuntuvat musiikkia jakavan Soundcloudissa.

Oli miten oli, Carbon Basedin Cyclone olisi ehkä kymmenen kärjessä, jos minun olisi listattava isoimmat biisit elämäni ajalta. On se niin jumalattoman kova tuotos.

Kun se lähtee sillä pehmeällä basarilla, basso tulee mukaan, synat tulee mukaan. Ja se breikki, ai jumalauta. Sitten vielä ne finrg-musalle tyypilliset narinasynat. Huh. Biisi löytyy toiseenkin kertaan Youtubesta, ja sen videon kuvauksessa luki tuohon breikkiin liittyen:

If you' re not taken on a trip during the breakdown you aint alive

Pakko olla samaa mieltä. Alla olevan videon kommenteista taas löytyy seuraava:

Tää biisi on joka ikinen kerta aivan yhtä käsittämättömän hyvä. <3 Eight minutes of continuous whole body orgasm. <3 <3

Enpä voi väittää tuohonkaan vastaan.

Carbon Based on väsännyt DJ Rx:n kanssa Cyclonelle kakkosversion, joka ei kuitenkaan yllä läheskään alkuperäisen tasolle.

Kommentit