Selviytyjä

Destinys' Child: Survivor

Tota noin. Tämän päivän biisi on taas vähän siinä ja tässä, että kuuluisiko se tänne listalle. Mutta koska listan määritelmä biisien merkityksellisyydestä on tarkoituksella varsin löysä, en näe tilanteessa ongelmaa.

Eli Destiny's Child, biisinä Survivor. Meinasin sanoa, etten bändiltä edes tiedä muita biisejä, mutta sitten muistin, että onhan heillä joku pyllybiisikin. Siihen sitten rajoittuukin tietämykseni bändistä ja heidän tuotannostaan. Sen toki tiedän, että bändin jäsenistä ainakin joku on kehittänyt itselleen melko merkittävän soolouran ja aseman julkkismaailmassa.

Mutta joo, tämä biisi. Enpä tarkkaan taas muista, miten tähän törmäsin. Veikkaisin, että kyseessä oli The Voice tai jotain. Mistä näistä tietää.

Eipä tämäkään genreltään mene sinne yleiseen teekuppiini, mutta jostain syystä tykästyin tähän aikanaan. Muistan saaneeni tuolloin naispuoliselta kaveriltani ivallissävyisen kommentin, ettei tämä olisi ollut minulle sopivaa kuunneltavaa. Olisikohan ollut kyse sukupuolistereotypioista tai jostain. Mutta paskankos väliä sillä. Tai sillä, että genre on mitä on. Tykkään jos tykkään.

Ja minähän tykkään, edelleen. Miksi en tykkäisi, sillä onhan tässä ihanasti säksättävät hihatit ja törkeän hienot jousisämpläilyjutskat. Uuh.

Kommentit